Čeka se da čelnici prelome sa trenerom Milojevićem, pa da se završi posao sa reprezentaticem Slovačke.

Odlazak Vujadina Savića u Apoel i problemi sa povredom Radovana Pankova ‘teraju’ rukovodstvo Crvene zvezde da ubrza izbor novog štopera.


U fokusu duži period je Nerbert Đomber (27) i repezentativac Slovačke se početkom juna spominjao kao opcija posle propalog posla sa igračem iz Španije.

Kako saznaje HotSport, sada je ponovo aktuelno dovođenje i pregovori se vode, samo ostaje da čelnici i trener Milojević prelome, a jasno je da za nastavak misije u Evropi potreban jači bedem pozadi, što je pokazao i dvomeč sa Suduvom.

Đomber ne bi trebalo da bude skupa investicija i Peruđa će dozvoliti odlazak bivšeg igrača Rome, koji je u Italiju stigao pre osam godina. Pored rimske ‘vučice’ u kojoj je imao dva mandata nastupao je još za Kataniju, Peskaru, Bari i aktuelnu ekipu Peruđe.

Imao je kao pozajmljeni igrač Rome i jednogodišnju epizodu u ekipi Terek iz Groznog. Štoper je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Slovačke i za najbolji tim je upisao 20 mečeva.

Po pravilima UEFA, klubovi imaju pravo da 24 časa pre prve utakmice licenciraju ‘džokera’ i ostaje da se sačeka potez Crvene zvezde, koja ima rok do utorka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: acroma.com