0
Domaći fudbal

TARAS BONDARENKO: Moramo da dokažemo navijačima da smo zaslužili da nosimo dres Radničkog!

Objavljeno: 16.07.19 u 16:05

Fudbaleri Radničkog pripremaju se za revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv estonske Flore.

Vicešampion Srbije će u četvrtak od 20.45 sati na Čairu pokušati da načini veliki preokret, nadoknadi 0:2 iz Talina i izbori se za dvomeč sa Ajntrahtom iz Frankfurta u narednoj kvalifikacionoj rundi.

Vezista Radničkog Ukrajinac Taras Bondarenko teško je doživeo poraz u Estoniji, ali je i optimista pre revanš na Čairu koji se igra za dva dana.

Poraz smo mnogo teško preživeli. Sramota nas je, ali znamo da još ništa nije izgubljeno. Verujemo u našu snagu i u to da možemo da preokrenemo rezultat i prođemo dalje pred našom publikom. Očekujem da ćemo pokazati naš pravi kvalitet već u četvrtak. Moramo da dokažemo navijačima Radničkog da smo zaslužili da nosimo dres ovog kluba. Daćemo sve od sebe da prođemo dalje. Floru respektujemo, ali smatramo da možemo da ostvarimo cilj. Niška publika zaslužuje da ima tim koji se bori za njih i koji na svakoj utakmici daje svoj maksimum. Samo tako možemo da se izborimo za ono što smo zacrtali- poručio je Bondarenko.

Ulaznice za duel između Radničkog i Flore puštene su u prodaju juče na biletarnici ispred hale Čair, a svi zainteresovani moćiće da ih kupuju sve do dana utakmice od 10 do 18 časova. Karte za istočnu, zapadnu i severnu tribinu koštaju 500 dinara, a za mesto u loži potrebno je izdvojiti 2.000 dinara. Podsećamo da će južna tribina u četvrtak biti prazna, pošto je UEFA kaznila Radnički zbog neprimerenog transparenta i upotrebe pirotehničkih sredstava na meču protiv Makabija pre godinu dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter