0
Domaći fudbal

FK Voždovac

SAD MALO DA SE MISLI I NA BUDUĆNOST: Jakovljević potpisao profesionalni ugovor

Objavljeno: 16.07.19 u 11:45

Nakon brojnih zvučnih imena koje je Voždovac promovisao kao pojačanja u ovom prelaznom roku, došlo je vreme da Zmajevi pokažu da i u svojim redovima imaju igrače na koje se može ozbiljno računati u budućnosti.

Mladi Luka Jakovljević (2000. godište) potpisao je profesionalni ugovor sa klubom nakon što se tokom letnjih priprema svojom igrom i odnosom nametnuo Stručnom štabu.

Novopečeni profesionalac u redovima Zmajeva igra na poziciji desnog beka, a na početku letnjih priprema priključen je prvom timu. Poverenje koje je dobio od strane čelnika kluba dovoljno govori o tome koliko je pokazao u pripremnim utakmicama i da se na njega u budućnosti može ozbiljno računati.

Jakovljević ističe da je presrećan zbog potpisivanja prvog profesionalnog ugovora i napominje da je spreman da u budućnosti opravda poverenje ukazano od strane kluba.

Trenutno sam najsrećniji čovek na svetu. Ostvario mi se san potpisivanjem profesionalnog ugovora sa Voždovcem, jer je ovo klub koji je moja druga kuća. Želeo bih da se na prvom mestu zahvalim mojoj porodici za podršku koju sam imao od njih, kao i upravi kluba na poverenju. Na meni je da vredno radim i da napredujem u narednom periodu kako bih ostavio što dublji trag u Voždovcu i nadam se da će ovo biti sezona za pamćenje, i za mene i za klub.

Fudbaleri Voždovca otvaraju novu sezonu Linglong Superlige utakmicom koju na svom stadionu igraju u petak od 20 časova. Protivnik će biti ekipa TSC iz Bačke Topole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter