10
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NAKON MEČA: Milojević ne želi da razgovara o ‘zabranjenoj temi’! Bili smo bolji večeras!

Objavljeno: 16.07.19 u 23:50

Trener Crvene zvezde je nakon današnje pobede nad Suduvom od 2:1 rekao da je najvažnije da su crveno-beli prošli dalje.

Milojević je nakon meča izašao pred novinare u pres centru stadiona ‘Rajko Mitić‘ gde je dao svoj pogled na večerašnji meč.

– Bolje je bilo nego u prvom meču. Zasluženo smo prošli dalje. Ima mnogo prostora za napredak i polako ulazimo u takmičarski ritam. Potrebnen su nam takmičarske utakmice, bićemo još bolji kada krene naše prvenstvo – popčeo je Milojević.

Potom se osvrnuo na zabranjenu temu, o kojoj još ne želi detaljnije

Nisam gledao Helsinki. Za mene je to bila zabranjena tema. Neću još pričati o Helsinkiju jer se spremamo za utakmicu sa Javorom. Možda neko sastrane gleda drugačije, ali ja želim da igrači budu koncentrisani na naredni meć. Spremićemo se za Helsinki, imamo dovoljno vremena, bićemo bolji nego što smo bili – ističe Milojević.

Zvezda će u subotu igrati protiv Javora na početku Super lige Srbije, dok je duel sa Helsinkijem na programu u sredu sledeće nedelje.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

10 Komentara

  1. Gde je sada dežurni klovn koji je zaslepljen likom i delom Milojevića a potpisuje se opštim imenom “ZvezdaŠ”?! da li je on video neki napredak u igri Zvezde, protiv Suduve koja je na nivou ekipa iz PLS (Prve lige Srbije)! Gde je bila igra?! Nema je ni u tragovima! Pogledaj gol koji smo primili između Stojkovića i Milunovića., gde je tu markacija?!

    0
    0
    Odgovori
      • Vidim da te boli istina, pa preskačeš osnovnu temu – igra Zvezde, koje nema – i sve trpaš u koš sa nekakvim sendvičima! Ova ti je konstatacija na nivou kliničkog debiliteta!

        0
        0
        Odgovori
  2. Sta je to sto je bilo dobro vecerss pa ocekujes napredak?igrali smo bolje sa 10 igraca.pa normalno guse se na sredini a ivanic je igrac za graficar.gobeljica MORA klub DOZIVOTNO da DISKVALIFIKUJE.pod hitno da se smiri sujeta i vrati stojkovic i predje na igru sa dva napred.ovo sto se sad igra ne moze da se gleda.pa 45. Ka smo se osnovali igrali smo brze nego danas.

    0
    0
    Odgovori
  3. a o gobeljicu ni reci.pa da li ja treniram gobeljica ili ti miloje?ne znam da li smo od osnivanja imali vecu sramotu a ti cutis kao p..ka

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter