2
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

MALO JE VREMENA DO STARTA: Partizan poslao ponudu kapitenu reprezentacije Izraela

Objavljeno: 16.07.19 u 09:27

Sigruno bi navijači Partizana voleli da je reč o napadaču Eranu Zahaviju koji trese mreže u Stojkovićevom Guangžuu, ali je reč o vezisti…

Vreme je da se dovede ‘bomba’ pojačanje u Humsku. Ovaj fudbaler bi to mogao da bude. Reč je o kapitenu reprezentacije Izraela Birbasu Nathu. Vezisti koji ima 31 godinu i kom je istekao ugovor sa Olimpijakosom i sada je slobodan u izboru nove sredine.

Natho je imao ponudu iz MLS lige, ali mu je želja da ostane u Evropi. Karta na koju igraju crno-beli jeste Zoran Tošić koji je bio saigrač Izraelca u CSKA iz Moskve.

Birbas Natho je zadnji vezni što znači da bi igrao u paru sa Sašom Zdjelarom ili umesto njega ako se Partizan odluči za prodaju.

Birbas Natho je u karijeri igrao za Hapoel iz Tel Aviva, Rubin Kazanja, PAOK, CSKA iz Moskve i Olimpijakos.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

2 Komentara

  1. Partizan je projektovan,a zna se od koga da ga ne pominjem,da bude 3. ili 4. u nasoj ligi,tako da nema potrebe da dajete Grobarima laznu nadu.Jednom ce se i ovo zlo juce zvati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter