7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HS SAZNAJE: Napadač Crvene zvezde na skeneru pet ekipa…

Objavljeno: 16.07.19 u 14:13

Večeras će ceo tim Crvene zvezde biti pod prismotrom navijača koji očekuju pobedu protiv Suduve, a jedan napadač posebno.

Odradio je dobro pripreme, borio se sa odbranom Suduve u Marijanpolju, a večeras na „svom terenu“ se očekuje da bude bitan adut Crvene zvezde. Reč je o napadaču Ričmondu Boaćiju. Posle povratka iz Kine napadač je na momente pokazao bljesak i podsetio na slavne dane kada je rušio Valetu, Spartu, Krasnodar i Keln.

Tada se našao na meti brojnih ekipa, a pojedine su kako saznaje HotSport ponovo aktuelne i poslali su večeras smimatelje na stadion „Rajko Mitić“. U loži će se naći predstavnici Rena, Nice, Lokomotive iz Moskve, Krasnodara i Šarhajka (Dubai).

Ričmond Boaći je plaćen Đangsuu 2,5 miliona evra i čelnici crveno-belih kao i armija navijača očekuje da Ganjanin „probije led“ i večeras je pravi trenutak u revanšu sa Suduvom. Nema dileme da napadač ima ogroman motiv da potvrdi kvalitete na evropskoj sceni.

0
0

7 Komentara

  1. Evo da vam objasnim ..ako je igrac placen 2.5 miliona ,budite sigurni da je vaznije da on igra u losijoj formi nego pavkov u top formi. Ne smiju da ga stave na klupu jer mu cena astronomski pada a 2.5 miliona nije malo! Pokusavaju da ga odrze u toj ceni tako sto ce da bude starter na svakoj utakmici! Svi u upravi znaju da je Pavkov bolji igrac trenutno al nemaju taj luksuz da boacija stave na klupu!! Tu ima i dosta ekonomskih racunica a ne samo sportskih!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je najveća laž iz prostekla od strane spin doktora iz Zvezde, da ovu bukvu za fudbal traže 5 ekipa! On može otići samo u zemlje bivšeg SSSR-a ili negde u arapski svet!

    0
    0
    Odgovori
    • Уопште се не слажем за критике на Боаћијев рачун. Није показао да је шпиц за Манчестер, Јувентус….. Али за ЦЗ и нашу лигу је свакако добар!

      0
      0
      Odgovori
  3. Ovo je sramota za Zvezdu i Milojevića ali i za nas navijače! Zamislite, dati prednost ovom večitom rezervisti iz kineske lige u odnosu na Pavkova?! Ovo je čisti kretenizam! Ovo postavljanje “kapitalca” Boaćija ispred Pavkova je paradigma stanja u Zvezdi! Da li neko od navijača Zvezde može verovati da sa Boaćijem i Milojevićem možemo proći kvalifikacije! Inače Suduva je na nivou Radnika iz Surdulice i Proletera iz N. Sada!

    0
    0
    Odgovori
    • Слабо и нередовно читаш вјести. Продат за 4,5 милиона, 2 милиона уплаћена – остатак каснио и враћен за исти (у нади да ће га након ЛШ поново негдје удомити, али пропадоше планови)!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter