0
Domaći fudbal

Foto: Čukarički

ČUKARIČKI ZAKAZAO DUEL SA MOLDEOM: Bačena ‘petarda’ na Banants u Jerevanu!

Objavljeno: 16.07.19 u 18:53

Najavio je Aleksandar Veselinović da će Čukarički arhivirati 3:0 iz Beograda i u Jerevan igrati kao da je 0:0, to je i uradio. Rezultatom 5:0 u drugom meču (ukupno 8:0) ‘brđani’ će čekati dvomeč sa Moldeom.
Gosti su u meč ušli kao da su u zaostatku, a već u trećem minutu došli su do prvog gola. Luka Stojanović je otvorio mrežu Banantsa, a nije Čukarički dozvoljavao opuštanje čak ni posle ubedljivih 5:0. 

Već u trećem minutu je poveo Čukarički golom Luke Stojanovića. Odlično je počeo naš predstavnik. Tedić je poslao do Stojanovića, vezista se odlično snašao u šesnaestercu domaćeg sastava za 1:0. Malo je spustio Čukarički ritam do 18. minuta, pokuššao je Ćirković da centrira, ali je odlično reagovao golman Banantsa, a potom je Vidosavljević pokušao da vrati loptu u peterac domaćina.

Foto: Čukarički

Tedić je pronašao Lukovića u 29. minutu igrač Čukaričkog je pokušao iskosa da ugrozi Arapetijana, ali je golman Banantsa uspeo da ukroti loptu. Minut kasnije probao je sa ivice esnaesterca Vidosavljević, a ponovo je reagovao golman domaćih. Ipak, u narednom napadu delimično uspešan bio je Aripetijan. Zaustavio je udarac Stojanovića, ali nije uspeo da reaguje nakon šuta Tedića. Malkonjan je dobio odličnu loptu u 39. minutu sa sredine terena, ali je odlično reagovao Belić koji je blagovremeno istrčao i i rasčistio opasnost.

Foto: Čukarički

Gde je stao u prvom, nastavio je i u drugom poluvremenu Čukarički. Luković je nakon solo prodora ušao u peterac, šutirao je iskosa i savladao Arapetijana za 3:0. Zapretio je Glišić sa distance u 62. minutu ali nije bilo opasnosti po gol Belića. Dobru igru u oba meča krunisao je Veljko Birmančević. Nakon lopte iz dubine koju je poslao Vidosavljević, Birmančević je izašao sam pred golmana domaćeg sastava, šutirao je po zemlji i savladao Arapetijana.

Foto: Čukarički

Kepodo je startovao na Birmančevića sa dve noge, a sudija je pokazao na belu tačku. Luka Stojanović je u 75. minutu izveo najstrožu kaznu. Bio je siguran Stojanović za ubedljivih 5:0. Usledilo je opuštanje Čukaričkog, imali su domaći dve prilike u 80. minutu, a Belić je odlično reagovao. nije dopustio čuvar mreže čukaričkog ni taj ‘počasni pogodak’ Jermenima.

Banants – Čukarički 0:5 (0:2) 
(Stojanović 3, 75 pen,  Tedić, 31, Luković 49, Birmančević 71)

Banants: Arapetijan – Kepodo, Voksanjan, Melkonjan – Petrosijan, Baregmanjan (Kobzar), Glišić (Sinijavski), Dašjan, Ajvaznjan – Abdu Kamara, Stanojević (Hakobjan)

Čukarički: Belić – Ćirković, Šapić, Puškarić (Kamenović), Bogosavac – Kovač, Docić (Đorđević) – Vidosavljević, Stojanović, Luković – Tedić (Birmančević).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter