0
Evropske lige

FOTO: JuventusFC/Twitter

PREDPONOĆNI ‘BUM’ NA APENINIMA: Juventini slave, završen je ogroman transfer!

Objavljeno: 15.07.19 u 23:51

Višenedeljna transfer sapunica je završena – Juventus je doveo mladog štopera Matijsa De Lihta.

Ono što se danima unazad najavljivalo, sada je završeno – holandski reprezentativac i kapiten Ajaksa Matijs de Liht prelazi u Juventus.

Poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio javio je večeras da su dogovoreni i poslednji sitni detalji oko prelaska štopera iz Amsterdama u Torino i da je italijanski šampion pristao na uslove ‘kopljanika’, ali i samog igrača.

Juventus će platiti 70.000.000 evra Ajaksu fiksno, plus još 5.000.000 evra kroz bonuse ukoliko ih ostvari, dok je ispunjena i želja igrača da otkupna klauzula u ugovoru bude 150.000.000 evra.

FOTO: PRINTSCREEN

Takođe, De Liht će na godišnjem nivou imati izrazito veliku platu od 12.000.000 evra, a u tu cifru su uključeni i bonusi i tako je postao drugi najplaćeniji igrač u italijanskom fudbalu, odmah iza Kristijana Ronalda.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez ‘amina’ igračevog menadžera, Mina Rajole, koji godinama već dobro sarađuje sa Juventusom i on će zaraditi čak 11.000.000 evra na ime provizije u ovom transferu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter