3
Domaći fudbal

ISHOD SKUPŠTINE FK PARTIZAN: Vučelić otkrio šta se odlučivalo iza ‘zatvorenih vrata’ na ‘Teleoptiku’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.19 u 18:30

U Zemunelu je održana redovna Skupština FK Partizan, a epilog iste je javnosti obelodanio predsednik Milorad Vučelić.

Dosadašnja zasedanja Skupštine kluba iz Humske privlačila su pažnju zbog burnih svađa između ‘vlasti’ i ‘opozicije’ kluba, ali toga danas nije bilo. Bilo je reči o prošlogodišnjim rezultatima, prelaznom roku, učešću u Evropi koje predstoji u sezoni pred nama.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić u izjavi za ‘TV Partizan’ je rekao da su svi izveštaji usvojeni i da klub nastavlja sa dosadašnjim funkcionisanjem.

– Skupština nije bila manifestaciona. Na njoj smo pričali o svim problemima, o medijskim napadima na Partizan, a pre svega o finansijskoj situaciji, pripremama za takmičenje i Evropu. Naša finansijska situacija je prošla sve organe države, poreske uprave i finanjske policije. Mi smo prihvatili sve izveštaje, koji nisu bili montirani, nego su prošli sve organe. Detaljno smo se upustili u raspravu, a razgovarali smo i o svemu što okružuje Partizan, kao i o slabostima koje smo pokazali. Mi smo prošlu sezonu odigrali slabije nego što se očekivalo, a ukazali smo i na okolnosti koje su bile i vantakmičarske. Govorilo se i o transferima, odnosno informisali smo šta je stav struke o dolascima novih igrača – rekao je Vučelić.

– Skupština je prihvatila izveštaje i Nadzornog i Upravnog odbora, kao i generalnog direktora, a težinu tome daje to što je finansijska situacija transparentna APR-u. Upoznali smo i delegate o dugovima, koji je pre nekoliko godina bio oko 15.000.000 evra, ali su se tada pojavili mnogi skriveni dugovi, do tada nevidljivi, kao i različiti sporovi poput onog sa Andrijom Živkovićem. Došli smo do egzaktne cifre koja je sada oko 21 ili 22 miliona evra, ali postoje potencijali kojim taj dug može da se sanira, kao i novi spozorski dug koji bi mogao da se desi kako bi se uspostavila dugoročna poslovna politika kako treba – objasnio je predsednik Partizana.

– Imamo razloga za zadovoljstvo, brigu, ali i samokritiku – zaključio je Milorad Vučelić.

0
0

3 Komentara

  1. Odlazite bando lopovska, u ocima vam se vidi zlo i prevara ljudska, pa onaj propalitet od Dragana Djurica je malo dete u odnosu na vas.

    0
    0
    Odgovori
  2. ZELJKO PANTICU. TI SI
    VELIKI POTRCKO OVOJ
    UPRAVI. KAKO TI SVIRAJU
    TAKO IGRAS. MARS BRE
    SVI, OJADILI STE PARTIZAN !
    EVROPA, KAKVA CRNA
    EVROPA. S KIM !!!???GNJIDE!

    0
    0
    Odgovori
  3. VAZURO, VUCELICU, KAKO
    VAS NIJE SRAMOTA DA STE
    JOS U PARTIZANU. PA VI
    STVARNO OBRAZA NEMATE.
    VI STE BRE NAJNESPOSOBNIJA UPRAVA
    U PARTIZANOVIH ISTORIJI.
    NAPUSTITE PARTIZAN I
    POVEDITE POTRCKA PANTICA,KOJI LAZIMA
    POKRIVA SRAMNO STANJE
    U TIMU. A IGRA!? IGRA UBI
    BOZE, NIKAKVA !! JADNI SMO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter