2
Fudbal

EMOTIVNO PISMO SINIŠI MIHAJLOVIĆU: Miho moj, pre 19 godina omogućio si mi život…

Objavljeno: 15.07.19 u 16:35

Devojka kojoj je Siniša Mihajlović spasio život poslala je emotivnu poruku srpskom asu sada kada je situacija obrnuta.

Mlada Podgoričanka Nikolina Radunović oglasila se putem društvenih mreža nakon što je Siniša Mihajlović objavio da boluje od leukemije.

Njoj je Miha pre 19 godina finansirao operaciju srca i spasio joj život. Nikolinina emotivna poruka se vrlo brzo proširila, ne samo Balkanom.

– Jutro, 13. jul 2019. godine… Prva vest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. ‘Bolestan je’, kažu, ‘vodi životnu borbu’. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša – čovek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

– Pre 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osećam, želim, volim – a tebe možda i ponajviše. Volela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Volela bih da ti mogu doći u posetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama – za još jednu tvoju pobedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo… U nadi da te neće uskratiti za svoju milost… U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola veka – napisala je Nikolina Radunović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter