1
Domaći fudbal

NOVA PRODAJA: Partizan ga doveo u ‘zvučnom’ transferu, a sada iz Humske odlazi u Švajcarsku!

Objavljeno: 14.07.19 u 23:58

Ponikao je u Crvenoj zvezdi, zimus prešao u Partizana, a ovog leta prvi put će se otisnuti u inostranstvo.

Sećate li se momka koji je zimus stigao na pripreme Partizana u turskom Beleku kao pojačanje iz, ni manje ni više, nego Crvene zvezde? U pitanju je Radivoj Bosić, mladi vezista koji se nije naigrao u crno-belom dresu.

Bosić je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, ali nije dobio priliku u prvom timu Zvezde, pa je prešao u Partizan, gde je u prvom pripremnom meču dobio crveni karton posle samo par minuta na terenu.

Posle toga nije dobio priliku i od dolaska Sava Miloševića još je postalo jasnije da za njega nema budućnosti u Humskoj. Zato je sada pronašao novi klub, i to u Švajcarskoj.

Radivoj Bosić je bio na probi u Vilu i dogovorio je saradnju sa tamošnjim članom druge lige, a u tom transferu Partizan će zaraditi oko 40.000 evra, plus dogovorene procente od naredne prodaje.

Sa novim klubom je potpisao dvogodišnji ugovor, za koji se izborio tako što je postigao pobedonosni gol u prijateljskom meču protiv Luštenaua iz Austrije.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter