Partizan je remijem sa mađarskim Pakšijem završio pripreme u Sloveniji. Crno-bele očekuje povratak kući gde će se pripremati za meč sa Inđijom naredne nedelje.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Slovenije – Stefan Smuđa)


Savo Milošević je nakon meča razgovarao sa novinarima, gde je izneo svoje viđenje meča.

Dobro smo odradili trening. Danas nam je nedostajala koncentracija. Poslednja je utakmica, momci su već na granici. Jutros smo pričali o tome, obično bude i tuče zbog nervoze poslednjeg dana. Izgurali smo da poslednji meč bude u normalnom stanju. Ne mogu da razumem koncept da pripremne utakmice igramo kao da je Liga šampiona. Ja sam tražio da bude ozbiljnosti, a ne da idemo na nož – počeo je trener Partizana.

On se potom osvrnuo na pripreme u Sloveniji.

Jutros sam se zahvalio momcima. Zacrtan je plan koji smo imali tokom ovih priprema. Stariji treneri kažu ‘kada ispunite 60-70 posto zacrtanog u pripremnom periodu to je fenomenalno’. Mislim da osim slobodnog dana protiv Bordoa, sve ostalo što smo zacrtali, ispunjeno je maksimalno. Momci su odgovorili na sve zahteve koje smo stavili pred njih, a to uopšte nije bilo lako – ističe Milošević.

FOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan

Šef stručnog štaba crno-belih potom je govorio o onome što sledi za ekipu Partizana.

Znam da možemo mnogo bolje od ovoga. Očekujem da narednih sedam dana iskoristimo za oporavak. Nema više fizike, noge moraju da se opuste i da se spusti tonus. Tada će se vratiti brzo trčanje i eksplozivnost i sve one stvari na kojima ćemo insistirati u samoj igri. Nije samo fizički deo, dosta smo radili i taktički u prethodnom periodu, a to je bio prioritet, a ne rezultat – poručio je Milošević.

Upitan, ‘kakav je plan sa Rikardom‘? trener crno-belih imao je zanimljiv odgovor.

– Jel mogu da budem iskren? Ne znam. Ovog momenta nemam plan, ako bude trebalo da ja imam plan, brzo ću ga smisliti – istakao je Milošević.

FOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on