6
Domaći fudbal

NEMA PROMENA ZA SUDUVU: Milojević neće dirati poslednju liniju tima…

Objavljeno: 13.07.19 u 12:05

Trener Vladan Milojević ima skockanu četvorku koja ima isti zadatak kao u Litvaniji da sačuva svoju mrežu.

Poznat je stil Vladana Milojevića trenera Crvene zvezde, kom je odbrana temelj tima, a poslednja četvorka sastava se neće menjati za revanš sa Suduvom. Razlog je kako saznaje HotSport, to što Radovan Pankov još nije spreman i niko ne želi da rizikuje sa pojačanjem iz Radničkog. Defanzivac je odigrao samo jedno poluvreme protiv Zenitom i mora još da trenira pod posebnim režimom.

Na čelu poslednje linije je Milan Borjan uz njega se očekuju Marko Gobeljić, Nemanja Milunović, Srđan Babić i Milan Rodić.

Zadatak je jasnak kao u Litvaniji da se zaustave napadači Suduve i sačuva mreža, a da ovog puta napadači budu precizniji. I nema dileme da se očekuje ofanziva crveno-belih od starta i jurenje pobede, koja donosi prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i megdan sa Helsinkijem.
Zvezda se sa Fincima sastala 1997. godine u okviru Kupa Kupova i pobedila je u dvomeču (3:1). Ipak, prvi posao je „otpisati“ Litvance i nastaviti po planu evropsku misiju.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

6 Komentara

  1. Koliko se meni cini i ovaj Miloje ce uskoro da leti.Sa ovom ekipom nema sta da trazimo ni u nasem prvenstvu.Strahinja Erakovic je za ovog Milunovica brzi voz.Zasto ta rupa od stopera mora da igra??.Zasto Simic,Vulic,Ebisilio,Jevtovic,Vukanovic ne igraju?Zasto je Savic kao stub odbrane dat za dzabe?
    Uporno forsira dede,a mladi odlaze.Nema sa starcima ulaza u ligu sampiona.Nikad gore odradjen prelazni rok,dovedeni ocajni i matori stranci i to je sigurno Terzino maslo.Izgleda se Mrkela nista ne pita,a covek nije pogresio ni sa jednim igracem.

    0
    0
    Odgovori
    • Miloje,Miloje.Babic nema veze o fudbalu a Gobeljic je igrac za drugu ligu.
      Ti si Miloje majstor da upropastis igraca , Meleg,Kafu,Rikardinjo…
      Odlazi brate dok nas nisi osramotio.

      0
      0
      Odgovori
    • Dušane, Dušane! Jesi li gledao Zvezdu u grupnoj fazi LŠ?! Šta, nisi?! Ah, pa onda razumem tvoje pitanje!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter