2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

USPEŠAN OPORAVAK: Napadač spreman za Suduvu, Milojević spremio još jednog ‘džokera’

Objavljeno: 12.07.19 u 09:44

Dva nova igrača trebalo bi da budu spremna ukoliko bude potrebno ‘otključavanje brave’ litvanskog tima.

Nedostajao je gol u Litvaniji za mirniji revanš na stadionu ‘Rajko Mitić‘ u utorak od 20.45 kada će Crvena zvezda protiv Suduve juriti pobedu za plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ipak, trener Vladan Milojević imaće na raspolaganju Milana Jevtovića koji se u potpunosti oporavio od povrede mišića i konkurisaće za tim. Tokom priprema u Austriji brzonogo krilo je pokpazalo da može da bude bitan adut u novoj sezoni i kratka pauza svakako nije uticala na formu. Za ovakav megdan je potrebna brzina igrača.

Ukoliko bude potrebno razbijanje bunkera Suduve, sa ekipom je u Marijanpul otputovao i Portugalac Tomane. On je meč gledao sa tribina, ali očekuje se da pored Milana Pavkova bude na klupi i uđe kao ‘džoker’ u finišu pošto još nije fizički potpuno spreman, baš kao ni Španac Kanjas.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Navijam za Zvezdu od vremena dr. Pižona, ali smatram da Zvezda nikada nije imala lošiju igru nego sada pod “trenerom godine” Milojevićem! Ovo na ništa ne liči! Sa ovakvom igrom nisam siguran da ćemo proći ni Suduvu, klub u rangu sredine tabele naše Prve Lige Srbije (PLS)! U stvari, možemo proći Suduvu samo ako neki igrač Zvezde (Marin ili Ivanić) urade nešto na svežinu, odnosno na svoj suvi kvalitet!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako objektivan navijač Zvezde moće očekivati dalji plasman ako u timu i dalje bude onaj rezervista iz kineske lige a na klupi Pavkov?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter