5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PREOKRET: Pavlović ne ide u Juventus, Partizan ima druge planove…

Objavljeno: 12.07.19 u 10:07

Od gotovog, veresija. Mladi Štoper Partizana Strahinja Pavlović imao je dogovor sa Juventusom, a taj transfer je po svemu sudeći propao.
(Specijalni izveštač Partizana sa Pohorja – Stefan Smuđa)

Naime, Zbog broja stranaca u timu Juventus je morao da odustane od talentovanog fudbalera Partizana. To na ruku ide Savi Miloševiću koji je uigravajući tim za novu sezonu pokazao da računa na Pavlovića.

Nije isključeno da štoper ostane u Partizanu bar do kraja kvalifikacija za Ligu Evrope. To bi nesumnjivo bilo od velike pomoći crno-belima.

Ukoliko Partizan uđe u Ligu Evrope, lako bi moglo da se desi da defanzivac ostane u Humskoj do zime. U slučaju eliminacije iz Evrope mladom Pavloviću će sigurno biti pronađen novi klub, a crno-beli neće imati problema da to učine pošto su interesovanje za mladog defanzivca pokazali brojni klubovi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitro’s on fire! 🔥 Do 2024. u Fulamu! Kaže da je srećan i da se tamo oseća kao kod kuće!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

5 Komentara

  1. А постоји ли опција да му се да уговор нови и да обештећење дигнемо, или га морамо продат за мале паре? А, управо? Гаде ми се више

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko poveruje u ovo, ni ljudi-gušteri nisu nedostižni. Broj stranaca? Šćešni, Sandro, Demiral, Kanselo, Bentakur, Matuidi, Pjanić, Kedira, Dibala, Košta, Ronaldo, Mandžukić… Sve rasni Italijani. Dečko je rupa od štopera i to je to. Samo zahvaljujući lošem suđenju u derbijima nije dobio crvene kartone i to čuvajući poluigrača kao što je Boaći. Evo, i protiv Bordoa je sa leđa očistio De Previla sa dve noge. Čist penal i crveni u regularnoj utakmici…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter