2
Domaći fudbal

LUDILO U LJUBLJANI: Ovakvi golovi ne daju se ni na Plejstejšnu, goleada na ‘Stožicama’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.07.19 u 11:04

Na stadionu ‘Stožice’ viđena je veoma zanimljiva utakmica između Olimpije i letonske ekipe Rige.

Ne, ne radi se o finalu Lige šampiona, ili Lige Evrope. Na početku uspavanka, a u poslednju deset minuta viđena je najuzbudljivija fudbalska predstava koju smo mogli da zamislimo.

Mirno je bilo tokom prvih 50 minuta meča. Darko Lemajić je u 52. minutu sa bele tačke doneo prednost Rigasu. 

Do izjednačenja je došao domaći sastav u 81. minutu nakon fenomenalnog pogotka Erika Boaćija. Njegov evrogol možete pogledati u nastavku teksta.

Usledila je najluđa završnica jednog fudbalskog meča u novijoj fudbalskoj istoriji. U 88. minutu Letonci su vratili vođstvo posle prelepog pogotka Kluskinsa. Nakon odbitka u šesnaestercu Olimpije oprobao se atraktivnim ‘makazicama’ prebacio je golmana i vratio je vođstvo gostima.

Samo dva minuta kasnije Luka Menalo je poravnao na 2:2, ali domaćin je u trećem minutu nadoknade dozvolio da hrvatski internacionalac Tin Vukmanić izbije u kontri sam pred golmana domaćih i da ga staloženim lobom savlada za konačnih 3:2.

Sve golove i najlepše šanse ovog meča možete pogledati ispod.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter