3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

IZA ZAKLJUČANIH VRATA: Kanjas i Tomane na novom ispitu, evo ko je protivnik…

Objavljeno: 12.07.19 u 21:38

Protiv Suduve, Crvena zvezda nije bila ni blizu onoga kako bi trebalo da izgleda, novajlije sutra na novom testu.

Starteri će sutra imati trening, a ostali igrači Crvene zvezde, koji nisu igrali u Litvaniji ili su ušli sa klupe imaće od 18 časova trening meč sa Zvezdarom. Tribine pomoćnog stadiona biće zaključane i trener Vladan Milojević želi da se još jednom uveri u spremnost pojedinaca, a pre svega novajlija Hose Antonija Kanjasa, Tomanea i Santane Žandera. Levi bek nije licenciran za dvomeč sa šampionom Litvanije, a ostala dva internacionalca će svakako biti na klupi uz Milana Pavkova, Filipa Stojkovića, Vujadina Savića, Alekse Vukanovića…

Od povrede se uspešno oporavio Milan Jevtović i verovatno će odarditi prvo poluvreme kao dobar zalet za utorak. Meč na stadionu „Rajko Mitić“ protiv Suduve je zakazan u utorak od 20.45 časova.

Crvenu zvezdu već za sedam dana čeka i start u Superligi Srbije, a rival na stadionu ‘Rajko Mitić’ biće Javor iz Ivanjice.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

3 Komentara

  1. Zaista sam na službenom sajtu C. Zvezde pod “stručni štab” video da Zvezda ima 18-struki stručni štab! Neverovatan podatak! Zar je moguće, stručni štab kao konzilijum lekara a igre ni od korova! Šta oni u stvari rade?! Molim onog ko je više upućen da mi zaista objasni svrhu postojanja ovako glomaznog stručnog štaba?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Voleo bih da Zvezda bude pobednik LŠ a ne da prođe kvalifikacije i uđe u grupnu fazu LŠ, ali treba biti realan jer mi nemamo ni tim ni igru u ovom trenutku. Sve je nekako razvodnjeno, izrelativizirano! Brze i borbene igre nema ni u tragovima! Prosto se pitam šta radi onako glomazan 18-strani stručni štab Zvezde, koji se sastoji od 10 trenera + 8 ljudi iz pomoćnog osoblja. Šta rade tih 10 trenera na čelu sa Milojevićem?! Ako Milojević ne shvata da Zvezda nema igru, da i dalje igra sporo, nepovezano, neborbeno, bez žara može li neko od 9 pomoćnih trenera da mu ukaže na taj problem, jer to vidimo mi obični navijači! Želim reakciju trenera i ekipe!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter