0
Domaći fudbal

VELIKO SRCE SRPSKOG FUDBALERA: Zbog ovoga je Nemanja Matić najomiljeniji sportista (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.19 u 20:50

Jedan dan nakon što je sa timom Mančester Junajteda stigao na pripreme u Pert Nemanja Matić dobio je neobičan poziv na društvenim mrežama.

Njemu se putem Tvitera obratila korisnica potpisana ‘Milly Borković‘ i pozvala ga da poseti svoje zemljake u Pertu.

Dogovor je brzo postignut. Evo kako je sve to izgledalo.

– Pre samo 48 sati, poslala sam privatnu poruku Nemanji Matiću i pitala sam ga da li može dođe u posetu lokalnom srpskom fudbalskom klubu „Dijanela beli orlovi„, da bi se sreo sa našom decom. I pošto je takav-kakav je, dobrodušna legenda mekog srca, odmah je odgovorio sa ‘DA!’, napisala je Borković

Ona je podelila seriju video snimaka sa iznenadnog događaja u kome je učestvovao Matić, a oduševljenje naših zemljaka koji žive daleko od otadžbine nije moglo da se sakrije.

Odavno je poznato da Nemanja ima veliko srce, a evo još jedne potvrde toga.

– Imamo veliku zajednicu Srba u Pertu. Pozvali su me da dođem da potpišem par dresova i družim se sa decom, srećan sam što sam mogao da ih usrećim. Znao sam da postoji zajednica Srba u Pertu, ali nisam znao da je ovoliko velika, rekao je Matić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter