4
Domaći fudbal

SIMO KRUNIĆ NAKON PORAZA: Sramota nas je, učinićemo sve da prođemo!

Objavljeno: 11.07.19 u 21:13

Fudbaleri Radničkog nadali su se pobedi, bili bi zadovoljni i remijem, a ono što su doživeli nikoga nije zadovoljilo. 
Radnički je poražen, a prikazao je jako bledu igru. Videlo se da je potrebno još vremena da se tim uigra i da mu nedostaje sinergije. Nakon meča trener Radničkog Simo Krunić izašao je pred medije. 

– Jako teško nam je pao poraz. Izjednačeno do 73. minuta, a mi smo posle primljenog prvog gola pokušali da se vratimo, ali nismo uspeli i primili još jedan. Flora je u ovom trenutku spremnija, a mi smo dosta konfuzno delovali u finišu. Verujte da nas je sramota zbog ovog poraza – rekao je Krunić na konferenciji za medije.

Krunić je istakao da je u Nišu prilika za popravni. 

– Pred našom publikom ćemo sigurno igrati bolje i pokušaćemo na sve načine da okrenemo ovaj rezultat. Ovo nam je prva zvanična utakmica, presudio je prekid u 73. minutu, pre toga nije se videla razlika. Tražimo krivicu u nama, sami smo krivi za poraz – istakao je Krunić.

Njegovo mišljenje deli i napadač Radničkog Milan Bojović

– Bili smo u egalu do 73. minuta, presudila je ta njihova spremnost. Izgubili smo utakmicu, bitku, ali nismo rat. Ostaje nam da se konsolidujemo i u Nišu okrenemo rezultat i obradujemo naše navijače – istakao je Bojović.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter