5
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

PONUDA JE NA STOLU: Evo koji klubovi iz Turske žele El Fardua Bena…

Objavljeno: 11.07.19 u 10:10

Ponuda od 2,5 miliona evra može da bude aktivirana posle završetka evropskih kvalifikacija šampiona Srbije.

Pre skoro mesec dana, kako je HotSport najavio, a potvrdila Crvena zvezda ponuda iz Turkse za El Fardua Bena je odbijena. Kako saznajemo kupac Bašakšehir je spreman da sačeka kraj evropskih kvalifikacija, dok iz prikrajka rasplet prate Konja i Kašimpaša. Ponuda od vicešampiona Turske od 2,5 miliona evra je po meri crveno-belih, samo klub želi da iskusni napadač odradi evropske kvalfikacije.

U eventualnom slučaju da ekipe koje hoće Bena u međuvremenu pronađu „zamene“ spremno je alternativno rešenje da se saradnja sa šampionom Srbije produži još godinu dana, a onda rastanak usledi na zimu.

Crveno-beli se spremaju za revanš meč sa Suduvom, koji je na programu u utorak od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“.

Delije, da li smatrate da je prodaja El Fardua Bena dobro rešenje ako se pogleda forma igrača?

0
0

5 Komentara

  1. Ako sa Benom ne ode i Milojević u paketu, čisto sumnjam da će 32-godišnji tra-la-la-“kapitalac” Ben zaigrati u bilo kojem klubu, jer njegovo znanje je zaista minorno. Ben zna da izvede po neki aut i da šutira penale. Ben nije brz, nema dribling, nije prodoran i vrlo je slabašan u duelima! Bena pod hitno prodati za bakšiš i uz njega dati Milojevića “gratis”! Zbog ovakvog Bena i “trenera godine” koji je u isto vreme njegov lični menadžer, ne mogu šansu dobiti Jevtović i Vukanović! Ovakvo ponašanje je na granici kliničkog debiliteta!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter