0
Evropske lige

‘PEVCI’ BAŠ GLEDALI EP ZA MLADE: Dva Španca na pragu Londona…

Objavljeno: 11.07.19 u 12:56

Skauti Totenhema ozbiljno su radili tokom Evropskog prvenstva za mlade u Italiji i San Marinu, a dokaz za to su najnovije vesti.

Dok se u Londonu lome kolja hoće li ili ne Kristijan Eriksen napustiti novi stadion Totenhema, mediji uveliko spekulišu o dolasku dva Španca.

Naime, prva želja ‘pevaca’ je Dani Sebaljos. Junak ‘crvene furije’ u osvajanju evropske krune za igrače do 21 godine. Naime, Real na računa na ovog talentovanog momka i hitno su mu potrebne pare kako bi doveo Pola Pogbu.

Još uvek nije precizirano koliko bi Sebaljos koštao ‘pevce’, a spominju se cifre od 20 do 25 miliona evra.

Takođe, Totenhem želi još jednog ‘zlatnog’ Španca, a reč je o fudbaleru Dinama iz Zagreba Daniju Olmu. On je za sada mnogo bliže Londonu. Totenhem je spreman da za mladog vezistu plati 30 miliona evra.

Podsetimo, ‘šuškalo’ se da je Mančester junajted spreman da da 40 miliona evra, ali je tu informaciju ‘pojeo’ mogući transfer Sergeja Milinkovića-Savića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter