2
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

MITAR MRKELA: Degenek je dobrodošao, Savić…

Objavljeno: 11.07.19 u 14:05

Mitar Mrkela je danas predstavio novog zvezdinog ‘univerzalca’ Žandera Santanu, a bilo je priče i oko štopera.

Aktuelna tema je Miloš Degenek koji se nalazi na pola puta da raskine ugovor sa Al Hilalom. Ako se to dogodi na ‘Marakani’ bi ga rado videli.

– Degenek je ostavio izvanredan utisak kao igrač i profesionalac. Uvek je dobrodoššao, ako bude slobodan – rekao je sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela.

Mitar Mrkela je istakao da Crvena zvezda nema ponuda za Vujadina Savića.

– Za Savića nema interesovanja. On je igrač Crvene zvezde – kratak je bio Mrkela.

0
0

2 Komentara

  1. Mrkela nam otkriva toplu vodu kada kaže da za Savića nema interesovanja iz inostranstva! Valjda su oni koji su zainteresovani da dovedu štopera gledali grupnu fazu LŠ! Osim po hit komedijama od svojih igara u grupnoj fazi LŠ, Savić će ostati upamćen i po “stručnoj” analizi igre brazilskog “kapitalca” Rikardinja o kojemu je svojevremeno ispevao prave ode i ditirambe!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakvo je to poslovanje,prodate igraca PAPRENO za ove nase uslove,on odigra ili neodigra sezonu,vi ga vratite za dz.pa ga opet prodate,a on se opet vrati,primer boaci,ovde kod vas j… lud zbunjenog!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter