0
Evropske lige

FOTO: Herrelandsholdet

ŽELI DA IDE, A I KLUB DA GA PRODA: Poznata sudbina Kristijana Eriksena u Totenhemu

Objavljeno: 10.07.19 u 12:38

Talentovani fudbaler Kristijan Eriksen želi da napusti Totenhem, ali samo u slučaju da stigne ‘ponuda koja se ne odbija’.

Po poslednjim informacijama koje su se pojavile u engleskim medijima. Eriksen će se načekati. Sam igrač želi da ode samo u klub koji bi bio ‘korak napred’, a za sada takve ponude nema.

– Nadam se da će se nešto desiti ovog leta, to je plan. Ali ako ne stigne neka primamljiva ponuda zašto ne bih ostao u Totenhemu? Ako bih išao, to bi morao da bude korak napred. Real Madrid je recimo korak napred, ali preduslov je da Real podigne slušalicu, okrene Totenhem i kaže da želi Kristijana. A to se, koliko zna, nije još desilo – rekao je Eriksen.

Real Madrid je pokazao interesovanje ranije tokom godine za igrača, međutim, odvraća ih obeštećenje koje za Eriksena traže ‘pevci’. Oni su mu zalepili obeštećenje od 250 miliona evra, a malo je verovatno da je neki klub u Evropi u ovom trenutku spreman da odgovori na zahteve Totenhema.

FOTO: Herrelandsholdet

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter