0
Domaći fudbal

RADNIČKI U TALINU: Meleg – potrudićemo se da pobedimo! Bojović: Znamo šta nam je činiti!

Objavljeno: 10.07.19 u 10:33

Fudbaleri Radničkog jutros su sa aerodroma ‘Nikola Tesla’ otputovali za Frankfurt, gde će nakon presedanja nastaviti put za Estoniju.

Novinari srpskih medija ispratili su vicešampiona Srbije na put u Talin, a pred njih su izašli Dejan Meleg i Milan Bojović.

– Sigurno da je ova prva utakmica najvažnija u sezoni, Flora je već odigrala 15, 20 utakmica i neće biti lako. Mislim da smo individualno mnogo bolja ekipa, ali na terenu je to sve drugačije. Flora je u toku sezone i neće biti nimalo lako. Za nas je pozitivan rezultat pobeda, najvažnije bi bilo da ne prmimo gol, ali kada bismo mogli da damo jedan ili više, to bi bilo značajno, ipak revanš se igra na Čairu. Svi se nadamo pozitivnom rezultatu u Estoniji, a posle toga da navijači dođu i podrže nas u revanšu. Ovo najvažnija utakmica ne samo za klub nego i za grad – rekao je Meleg novinarima pred put u Estoniju.

Fudbaler Radničkog Milan Bojović priključio se ekipi pre nekoliko dana.

– Nisam dugo sa njima, ali svestan sam činjenice da je ovo najvažnija utakmica u sezoni. Znamo šta nam je činiti, svesni smo kakva je Flora ekipa. Uopšte nas ne čeka lak posao, pogotovo na gostovanju. Sinoć smo ih analizirali, videli njihove dobre i loše strane. Nadam se da ćemo posle prve utakmice ostvariti povoljan rezultat pred revanš u Nišu – rekao je on.

Na pitanje hoće li Bojović krenuti stazama njegovih prethodnika Milana Pavkova i Nermina Haskića Bojović je istakao da je od ličnog učinka bitniji timski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter