0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FUDBALER SUDUVE: Navijao sam za Zvezdu u Ligi šampiona, Boaći i Pavkov su nezgodni!

Objavljeno: 10.07.19 u 09:08

Suduva je juče odolela svim naletima Crvene zvezde i sačuvala je svoju mrežu. Prvi megdan završen je bez golova.

(Od specijalnog izveštača iz Marijanpola – Mirko Marković)

Aleksandar Živanović bio je jedan od najboljih u remiju svog tima. Tridesetdvogodišnji Nišlija je nakon meča dao svoje viđenje prvih 90 minuta dvomeča.

– Prošle godine posle prvog meča smo već ispali. Teren je bio težak i mi smo to večeras iskoristili. Zvezda je apsolutni favorit.Upravo smo Zvezdu želei da izbegnemo. Uži teren nam leži. Borićemo se u Beogradu. Bolji smo nego prošle sezone.

Živanović se dotakao i prethodne sezone i nastupa Zvezde u Ligi šampiona

Bio sam najveći navijač Crvene zvezde prethodne sezone u Ligi šampiona, kao defanzivac smatram da su Boaći i Pavkov veoma nezgodni napadači – rekao je Živanović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Mihret Topčagić svestan je šta njega i Suduvu čeka na ‘Marakani’.

– Odigrali smo dobro i pokušali smo da pariramo Zvezdi koja je kvalitetan tim. Ovaj remi je povoljan rezultat poštop nismo primili gol, ali znamo štan as čeka na ‘Marakani’ i kakve navijače ima Zvezda. Nisu nas iznenadili, a prošla sezona bila je velika škola. Čeka nas velika borba i videćemo rasplet – ističe Topčagić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter