6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NAKON MEČA: Nisam nezadovoljan, moramo da poradimo na realizaciji!

Objavljeno: 09.07.19 u 23:34

Fudbaleri Zvezde nisu pobedili u meču protiv Suduve, već će revanš čekati bez postignutog, ali i primljenog gola.

(Od specijalnog izveštača HotSporta – Mirka Markovića)

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević analizirao je večerašnju utakmicu crveno-belih.

– Bila je to prava takmičarska utakmica. Videlo se da je Suduva u ritmu, dok je nama prvi meč. Nisam očekivao da će odigrati tako defanzivno, s obzirom da smo se sastali sa liderom u prvenstvu. Imali smo mnogo šansi, morali smo da ih realizujemo, ali šta je tu je – rekao je Milojević nakon meča.

Milojević je na konferenciji nakon meča istakao da nije nezadovoljan prikazanim.

– Nisam nezadovoljan, dosta stvari je funkcionisalo. Bilo je teško probiti odbranu sa petoricom protivničkih igrača. Ono na čemu moramo da radimo jeste realizacija. Stvaramo šanse, kao na pripremama, to je pozitivna stvar – poručio je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. MILOJEVIĆ NAKON MEČA: Nisam nezadovoljan, moramo da poradimo na realizaciji! Samo se ti teši Milojeviću i pokušavaj da zadovoljiš svoj ego! Da se nisi malo kasno setio da poradiš na realizaciji?! Oterao si Joveljića i Pavkova zbog onih smešnih “kapitalaca” Bena i Boačija! Sada ti ostaje da poradiš na realizaciji sa tvojim “kapitalcima”! Mogu da zamislim kako će oni biti efikasni u revanšu a oni u tvojoj “filozofiji” fudbala zauzimaju najistaknutije mesto. Budi realan, pa priznaj ko može verovati u Zvezdu sa ovakvim “kapitalcima”. Videli smo ih sinoć! Bruka jedna!

    0
    0
    Odgovori
  2. Molim čitaoce HS pod šiframa “Zvezdaš” i “Lav”, inače zaljubljenike u lik i delo “trenera godine”, da konačno priznaju činjenicu da je Zvezdina igra bila čista “nula”, a da Milojević, taj fudbalski mag, nije dorastao da vodi Zvezdu! Ja navijam za Zvezdu a ne za nesposobnog trenera Milojevića! Nije on personifikacija brenda zvanog Zvezda, on je samo potrošan material i njega će smeniti huk Marakane! Doživeće istu sudbinu kao i Grof! Kada se to desi, vama dvojici treba zabraniti prisustvo utakmicama Zvezde i poslati vas na neki društveno koristan rad!

    0
    0
    Odgovori
      • Igra Zvezde u Litvaniji je bila šamar realnosti i pravi raspad sistema, za sve navijače Zvezde osim za tebe! Tvoj komentar je pravo bulevarsko lupetanje na ivici kliničkog debiliteta.”Ne čine život teškim usponi i padovi! Teškim ga čine budale”. (Jevrejska poslovica)

        0
        0
        Odgovori
  3. Da poradite n a realizaciji? Pa sta ste radili do sada?kako to da tim igra sporije od svakog tima druge lige?kako da igrate brze kad na sredini imate bar dba igraca vise a napred bar jednog manje?kako je uradjen prelazni rok kad tim igra ovako?kako je tim treniran ako su im teske noge?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter