0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

VELIKO POJAČANJE ZA ČUKARIČKI: Igrao u Ajaksu i Realu, karijeru nastavlja na Banovom Brdu!

Objavljeno: 08.07.19 u 15:15

Fudbalski klub Čukarički pojačanje je našao u Holandiji. Nekadašnji ‘kraljević’ napravio je uspon i karijeru nastavlja kao član ‘brđana’.

Dvadesetjednogodišnji Mink Peteres pojačao je ekipu Čukaričkog koju uskoro očekuje prva provera u Ligi Evrope protiv Banantsa. Peters je tokom karijere nastupao za Ajaks gde je igrao sa Matijasom De Lihtom, a potpom je nosio dres Real Madrida B (Kastilje).

Zanimljiva karijera je iza mladog fudbalera. Nastupao je za Kastilju i Real do 19 godina. Potom je nastupao za Almer , Leidu i Venlo.

Karijeru je počeo u najvećem rasadniku talenata, u Ajaksu, odakle je otišao u PSV, pa se 2014. godine ponovo vratio među „kopljanike“. Bio je u klasi sa sadašnjim fudbalskim zvezdama, Van de Bekom i De Lihtom, ali je u momentu kada je trebalo da zaigra za prvi tim rešio da napusti Holandiju i prihvati poziv Real Madrida. Uz Marka Asensija, španski ‘As’ označio ga je kao budućnost kluba.

Talentovani Holanđanin na Banovom Brdu imaće priliku da oživi svoju karijeru pošto se u Španiji nije naigrao i opravda epitet koji mu je dodelila španska javnost.

FOTO: Čukarički 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitro’s on fire! 🔥 Do 2024. u Fulamu! Kaže da je srećan i da se tamo oseća kao kod kuće!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter