0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

RADNIČKI PUTUJE U TALIN: HS predstavlja projektovani sastav, poznato koja televizija prenosi meč!

Objavljeno: 08.07.19 u 13:56

Navijače Radničkog danas je sačekala dobra vest. Nišlije će ovosezonsku premijeru imati pred budnim okom javnosti.

Dobili su fudbaleri Radničkog novog trenera u toku priprema. Na Čair je došao Simo Krunić koji je imao priliku da se upozna sa igračkim kadrom i nema sumnje, da dobro pripremi ekipu Radničkog za nove izazove.

Radnički je ove sezone bio aktivan i već je napravio respektabilan tim koji će pomoći da se Nišlije adekvatno suprotstave Flori. Otežavajuća okolnost po Radnički mogla bi da bude činjenica da će Krunićev Radnički u četvrtak odigrati prvi takmičarski meč, dok je Flora u takmičarskom pogonu i već se izdvaja kao jedan od favorita za osvajanje titule.

Meč u Talinu igra se u četvrtak od 18 časova. Navijači Radničkog moći će na licu mesta da se uvere u kvalitet novih igrača jer će meč Nišlija biti prenošen na RTS-u 2.

Projektovani sastav koji će Krunić izvesti na osnovu pripremnog perioda je sledeći.

Petrović, S. Đorđević, Ostojić, L. Đorđević, Todorovski, Bondarenko, Meleg (Petrović), Tomić, (Stojanović), Jirka, Batrović, Bojović (Haskić)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter