Na poslednjem treningu Vladan Milojević nije otvarao “karte”, a i pored “priče” da ima dileme one su svakako minimalne.

Specijalni izveštač iz Mirijanpulja: Mirko Marković


Na golu se očekuje standardni Milan Borjan, iako se tek vratio sa Gold kupa u SAD, a prednost u odnosu na Filipa Stojkovića, koji je dve godine igrao standardno, ima Marko Gobeljić. Desni štoper je iskusni Nemanja Milunović i izgleda da će u centralnom delu odbrane sarađivati sa Srđanom Babićem, pošto Vujadin Savić ima dozvolu da ode u inostranstvo. Levog beka iigraće standardni Milan Rodić.

Ispred odbrane poslove će odrađivati Branko Jovičić, a ispred njega su Dušan Jovančić i na novoj poziciji povučeni Mirko Ivanić. Na desnom boku je siguran El Fardu Ben i slobodu u kreacuji imaće kapiten Marko Marin, koji će prvi put nositi traku u zvaničnom meču. Napred će najveća opasnost za gol Suduve biti Ričmond Boaći.

Pošto Milan Pavkov ima problema sa virusom, uloga “džokera” trebalo bi da bude namenjena Portugalcu Tomaneu, a možda debituje i Španac Hose Antonio Kanjas.

Da je Suduva jača nego lane dovoljan je podatak da ima jedanaest stranaca, a čak njih osam je sa prostora bivše Jugoslavije. Zvezda na spisku ima osam internacionalaca.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Milunović, Babić, Rodić – Jovičić, Jovančić, Ivanić, Ben, Marin – Boaći.
SUDUVA: Kardun – Slavickas, Svrljuga, Kerla, Živanović, Jankauskas – Čađenović, Matulevicijus, Verbickas, Topčagić – Rikets.