6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJE VERUJE PROVERENIM SNAGAMA: Jedna promena u odbrani, napadač iz Gane usamljen u špicu (SASTAVI)

Objavljeno: 08.07.19 u 22:49

Na poslednjem treningu Vladan Milojević nije otvarao „karte“, a i pored „priče“ da ima dileme one su svakako minimalne.

Specijalni izveštač iz Mirijanpulja: Mirko Marković

Na golu se očekuje standardni Milan Borjan, iako se tek vratio sa Gold kupa u SAD, a prednost u odnosu na Filipa Stojkovića, koji je dve godine igrao standardno, ima Marko Gobeljić. Desni štoper je iskusni Nemanja Milunović i izgleda da će u centralnom delu odbrane sarađivati sa Srđanom Babićem, pošto Vujadin Savić ima dozvolu da ode u inostranstvo. Levog beka iigraće standardni Milan Rodić.

Ispred odbrane poslove će odrađivati Branko Jovičić, a ispred njega su Dušan Jovančić i na novoj poziciji povučeni Mirko Ivanić. Na desnom boku je siguran El Fardu Ben i slobodu u kreacuji imaće kapiten Marko Marin, koji će prvi put nositi traku u zvaničnom meču. Napred će najveća opasnost za gol Suduve biti Ričmond Boaći.

Pošto Milan Pavkov ima problema sa virusom, uloga „džokera“ trebalo bi da bude namenjena Portugalcu Tomaneu, a možda debituje i Španac Hose Antonio Kanjas.

Da je Suduva jača nego lane dovoljan je podatak da ima jedanaest stranaca, a čak njih osam je sa prostora bivše Jugoslavije. Zvezda na spisku ima osam internacionalaca.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Milunović, Babić, Rodić – Jovičić, Jovančić, Ivanić, Ben, Marin – Boaći.
SUDUVA: Kardun – Slavickas, Svrljuga, Kerla, Živanović, Jankauskas – Čađenović, Matulevicijus, Verbickas, Topčagić – Rikets.

0
0

6 Komentara

    • Ti si Lav, ali ne kralj životinja nego kralj budala, što iz svakog tvog retka nedvosmisleno proizlazi! Blago tebi kada veruješ u “trenera godine” i njegovu magiju na klupi Zvezde! Ja sam odavno pročitao “trenera godine” kroz igre Zvezde u grupnoi fazi LŠ, koje su bile prava hit komedija, zatim kroz igre veoma niskog kvaliteta celog proleća u SLS i na kraju u onom akcionom spektaklu u finalu kupa protiv onog tima u nekrofilskim dresovima. Uživaj u vanvremenskim partijama Zvezde pod stručnim vodstvom “trenera godine”!

      0
      0
      Odgovori
  1. Napred će najveća opasnost za gol Suduve biti Ričmond Boaći, stoji u tekstu! Najveća opasnost za Zvezdu je igranje rezerviste iz kineske lige a to će se i večaras još jednom pokazati, ali to ne shvataju oni koji sastavljaju tim Zvezde! Oslobodili su se Pavkova, sa izmišljenim virusom nepoznatog porekla i prodajom Joveljića, da bi napravili mesta za rezervistu iz kineske lige! U pitanju su lični interesi ove interesnbe grupe koja vodi Zvezdu i menadžera koji treba da proda Boaćija i da podele dobit! Baš njih briga što Boaći nema blage veze sa ozbiljnim fudbalom! Posle će krivce za neuspeh Zvezde tražiti u spoljnim faktorima, koa ono sudija neiskusan ili sudija ustao na levu nogu i sl.

    0
    0
    Odgovori
  2. MILOJE VERUJE PROVERENIM SNAGAMA, stoji u naslovu! Bravo Miloje, uvek treba biti dosledan! Ti uvek imaš ispravne stavove, jer uvek se oslanjaš na one snage u koje si siguran i snage koje će doneti uspeh! To su sve one gromade od igrača koje su nam donele istorijski uspeh, plasmanom na poslednje mesto u grupnoj fazi LŠ sa prepoznatljivom gol razlikom od 5:17, uz vrhunsku igru na terenu gde je do izražaja došla vanvremnska taktika poznatog trenerskog maga, “parkirani zglobni autobus ispred svog šesnaesterca”! Ja mislim da nijedan pravi poznavalac fudbala i naviač Zvezde ne veruje ovom folirantu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter