2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SUMA: Bilo je problema, menadžer je gurao svoje igrače, nisam mogao da se izborim sa tim!

Objavljeno: 07.07.19 u 21:44

Fudbaler Partizana Sejdub Suma ove godine doživljava nov početak u dresu crno-belih, a sa priprema na Pohorju dotakao se i prošlosti.

(Specijalni izveštač HotSporta sa Pohorja – Stefan Smuđa)

Suma je prethodne sezone trenirao sa Makabijem, a priliku da zaigra u Izraelu nije dobio, bar ne onoliko koliko mu je obećana.

– Mojim agentima je rečeno da ću igrati i imati minutažu. Ali, nije bilo tako. Do nesporazuma je došlo kada je stigao novi trener i ubacio svoje igrače da igraju. Tada sam bio svestan da neću moći da se izborim s tom situacijom i znao sam da neću igrati – otkriva Suma.

Nije tajna da mu nije išlo pre toga ni u dresu Partizana. Najavljen je bio kao bombastično pojačanje, a u prvom mandatu ta očekivanja nije opravdao.

– Bilo je određenih problema sa bivšim saigračima i s trenerima. Ti problemi se odnose na komunikaciju. Imao sam i porodične probleme. To su privatne stvari koje ne mogu da otkrivam. Bila je to jako teška sezona za mene, pokušavao sam da radim, ali sam osećao pritisak nad glavom. To me je ubijalo u pojam – ističe fudbaler crno-belih.

Kao što smo već napisali u prethodnim redovima. Od povratka u Partizan dobio je drugu šansu za novi početak, a nema sumnje da će je iskoristiti.

– Ove sezone ide sve odlično. Nemam nikakvih problema, osećam se veoma dobro pred početak ove sezone. Ljudi moraju da shvate da strani igrači nisu odavde i moraju da shvate da nam je potrebna dosta dobra komunikacija s lokalnim igračima. Da učine da se novi igrači osećaju dobrodošlo i da ih motivišu da rade. Sada se osećam dobrodošlo. Svi momci se smeju, otvoreniji su prema meni, ovo je ono što sam uvek hteo da vidim u timu.

FOTO: FK Partizan

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaš komentar?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

 

0
0

2 Komentara

  1. Ovo je extra…peru ovog indijanca koji nije šutnuo na gol niti predriblao igrača a nije da mu nisu davali šansu.
    Nikada nije uradio niš5a.
    Kakve su sanse da uradi??
    Pljunuo je i po klubu i po navijačima koji su ga gledali i čekali i nikada ništa…
    I oni su sada ludi a on jadan maltrtiran.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter