0
Domaći fudbal

FOTO: SIM

SPORTKSE IGRE MLADIH: Danilo Pantić otvorio turnir malog fudbala u Rumi

Objavljeno: 07.07.19 u 14:30

Ruma bila domaćin turnira Sportskih igara mladih Srbije u malom fudbalu Coca-Cola CUP 2019.

I Ruma je bila domaćin turnira Sportskih igara mladih Srbije u malom fudbalu Coca-Cola CUP 2019. Fudbaler Čelzija, koji je igrao na pozajmici u Partizanu, Danilo Pantić, otvorio je turnir, na kome su se takmičile čak 24 ekipe školaraca.

Mladi reprezentativac Srbije Pantić i naš koordinator takmičenja Stefan Kovačević bili su prezadovoljni kako je sve proteklo. Na kraju finalni meč je završen nerešeno, pa je pobednik odlučen posle izvođenja penala. Pobednička ekipa je sastavljena od dečaka iz Rume, rođenih 2004. godine, od kojih četvorica nastupaju za beogradski Partizan. Oni su obezbedili plasman na Državno finale, koje će se u Beogradu odigrati od 23. do 26. jula.

– Baš sam zadovoljan kada vidim ovoliko klinaca u Rumi. To je potvrda da se fudbal obožava. Bilo je i osmaka ali sam video i puno mlađih klinaca. Zaista svaka čast na organizaciji. Želim pobedničkom timu iz Rume da bude takav i u Beogradu i vrate se kući sa zlatnim medaljama – poručio je Danilo Pantić, za koga se interesuje nekoliko španskih i čeških klubova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter