Vesti koje stižu iz Portugalije nimalo nisu prijatne za Crvenu zvezdu pred start evropske sezone, evo o čemu je reč…

Stigao je Tomane u Crvenu zvezdu iz Tondele posle mnogo peripetija oko papira. Najzad kada je Portugalac potpisao ugovor pojavio se novi problem. ‘Rat’ između klubova oko novca za koji je Portugalac stigao u Beograd.


Naime, portugalski mediji danas pišu da je Tondela predstavila finansijski izveštaj po kom je Crvena zvezda Tomanea platila 250 hiljada evra. Oko 35 procenata pripalo je Gimaraešu, a 15 posto Arauki. Međutim, ova cifra nije tačna, pošto je Crvena zvezda za Tomanea platila 800 hiljada evra. Prvi čovek Arauke sada želi Tondelu da pošalje na sud.

– Nejasno je zašto je Tondela odbila ponudu Vitorije od 500 hiljada evra za 50 procenata Tomaneovog ugovora, a potom prihvatila 250 hiljada evra za ceo ugovor – istakao je Pinjo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duel vršnjaka u meču do 12 godina 😀 Ovaj crni je verovatno rodjen u Januaru, a ovaj mali u Decembru? Nemamo drugo objašnjenje ovog fenomena? 🤔😂

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Arauka i Gimaraeš spremaju tužbu protiv Tondele, a Crvene zvezde se ovo ne tiče. To je HotSportu potvrđeno od izvora bliskog klubu iz ‘Ljutice Bogdana’ i samog igrača. Crveno-beli su platili sve kako je dogovoreno sa Tondelom – 800 hiljada evra.

Čudno je i to da su pre samo nekoliko dana sva tri kluba stavila potpis na prodaju Tomanea u Crvenu zvezdu, jer bez toga on nikako ne bi mogao u Beograd.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu