5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PORTUGALCI SE ‘ROKAJU’ OKO TOMANEA: Transfer napadača bi mogao da završi na sudu, Zvezda…

Objavljeno: 07.07.19 u 12:18

Vesti koje stižu iz Portugalije nimalo nisu prijatne za Crvenu zvezdu pred start evropske sezone, evo o čemu je reč…

Stigao je Tomane u Crvenu zvezdu iz Tondele posle mnogo peripetija oko papira. Najzad kada je Portugalac potpisao ugovor pojavio se novi problem. ‘Rat’ između klubova oko novca za koji je Portugalac stigao u Beograd.

Naime, portugalski mediji danas pišu da je Tondela predstavila finansijski izveštaj po kom je Crvena zvezda Tomanea platila 250 hiljada evra. Oko 35 procenata pripalo je Gimaraešu, a 15 posto Arauki. Međutim, ova cifra nije tačna, pošto je Crvena zvezda za Tomanea platila 800 hiljada evra. Prvi čovek Arauke sada želi Tondelu da pošalje na sud.

– Nejasno je zašto je Tondela odbila ponudu Vitorije od 500 hiljada evra za 50 procenata Tomaneovog ugovora, a potom prihvatila 250 hiljada evra za ceo ugovor – istakao je Pinjo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duel vršnjaka u meču do 12 godina 😀 Ovaj crni je verovatno rodjen u Januaru, a ovaj mali u Decembru? Nemamo drugo objašnjenje ovog fenomena? 🤔😂

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Arauka i Gimaraeš spremaju tužbu protiv Tondele, a Crvene zvezde se ovo ne tiče. To je HotSportu potvrđeno od izvora bliskog klubu iz ‘Ljutice Bogdana’ i samog igrača. Crveno-beli su platili sve kako je dogovoreno sa Tondelom – 800 hiljada evra.

Čudno je i to da su pre samo nekoliko dana sva tri kluba stavila potpis na prodaju Tomanea u Crvenu zvezdu, jer bez toga on nikako ne bi mogao u Beograd.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

5 Komentara

  1. KLASICNA MULJAZA, OVO VISE NIJE NORMALNO. PA DAJ IZBACITE IH VISE IZ EVROPE. AJDE OVDE KUPUJU, UCENJUJU, PODMICUJU ALI POCELI DA MESETARE NA SVETSKOM NIVOU! SVI CUTE PA SE OSILILI GOBLINI! UEFO AKO POSTOJIS HOCEMO REAKCIJU!
    U SUPROTNOM UNISTICE SVE PRAVE VREDNOSTI I TO NECE MOCI DA SE ISPRAVI!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta ovaj glumac iz HS hoce da kaze,, sta ima Zvezda sa njihovom raspodjelom novca,, sta je to opasno po Zvezdu igrač je dobio ispisnicu uredno reg za Zvezdu a Zvezdu boli ona stvar kako če oni u Portugalu podijeliti pare koje je Zvdzda vdč uplatila(prva rata)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter