0
Domaći fudbal

NEMA ODMORA: ATACANTE kreće u novu sezonu po nove uspehe

Objavljeno: 07.07.19 u 12:30

FC ATACANTE nakog duge i uspešne sezone , kreće u nove pobede već krajem jula 2019.

Stigao je poziv iz Kine ( nakon velikih uspeha u Kini , u januaru ove godine i Italije u aprilu) da sa tri generacije, U12,U10 i U9 da učestvuje na turniru u provinciji Henan, grad Luoyang i to u periodu od 26.7.-9.8.2019. godine.

Naporan rad, napredak, mnoštvo talentovanih dečaka u FC ATACANTE,dovelo je do toga da sada putujemo sa 3 godista, tj. put Luoyanga će krenuti ekspedicija od 35 igrača i 10 ljudi iz stručnog štaba.

– Prosle godine je uspostavljena saradnja sa kompanijom ‘LIDINGWEIYE’ sa sedištem u gradu u koji putujemo,koja značajna sredstva ulaže u FC ATACANTE i razvoj mladih talenata našeg kluba.

FOTO: FC ATACANTE

Saradnja se do današnjeg dana razvila na nivo angažovanja mladih seniorskih igrača,u oba ‘pravca’ , zatim angažovanje perspektivnih trenera za rad sa mladjim kategorijama, kao i sa seniorima.

Sve u svemu,presrećni smo i sa nestrpljenjem očekujemo polazak i verujemo da ćemo dostojno predstavljati Srbiju i FC ATACANTE na ovom turniru,gde ćemo ‘ukrstiti koplja ‘ sa ekipama kao što su Dinamo (Zagreb),Yokohama Marinos (Japan) i mnoštvo drugih timova iz Kine, Koreje , Hong Konga, Rusije – istakao je predsednik kluba Mihailo Jovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter