1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JOVIČIĆ POZIVA NA OPREZ: Suduva je tvrd rival, teško je više puta igrati sa istim protivnikom!

Objavljeno: 07.07.19 u 16:47

Crveno-beli vezista Branko Jovičić ima prošlogodišnje iskustvo iz susreta sa Suduvom, ekipom sa kojom će Crvena zvezda odmeriti snage u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Svakako će nam pošlogodišnje iskustvo mnogo značiti. Iako smo ubedljivo pobedili u dvomeču uvek treba biti oprezan kada igrate sa istim protivnikom više puta. Očekuje nas tvrd rival, ekipa koja se pojačala u odnosu na prošlogodišnje kvalifikacije. Naš stručni štab uradio je detaljnu analizu protivnika, na vreme su nam predočili sve prednosti i mane Suduve. Odlična pripreme su iza nas, dobro smo radili i verujem da će sve to biti dovoljno da u Litvaniju ostvarimo rezultat koji će nam obezbediti miran revanš pred našom vatrenom publikom u Beogradu – rekao je Jovičić.

Jovičić je istakao da njegov tim dobro poznaje protivnika.

– Iako je Suduva litvanska ekipa sastavljena je od dosta stranaca, prvenstveno od igrača sa prostora bivše Jugoslavije, a imaju i internacionalce iz Slovačke i Kanade. Njihova prednost može da bude to što se nalaze u sred prvenstva i što su lideri na tabeli, ali ako mi budemo na visini zadatka, u šta ne sumnjam, vratićemo se zadovoljni u Beograd.

Zvezdin vezista propustio je prvi deo priprema, ali ističe da to nije ostavilo posledice na njega.

– Na Zlatiboru sam imao visoku temperaturu i nisam mogao da treniram. Nije mi bilo lako, ali u Austriji sam se vratio radu sa ekipom, odigrao sam utakmicu sa jakim protivnikom Zenitom u kojoj smo svi pružili dobru partiju i sigurno nam je to dodatni vetar u leđa i model po kome ćemo igrati – zaključio je Jovičić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Ti si Jovičiću verovatno dobar i pošten momak ali si sa fudbalom na ratnoj nozi! Odakle tebi pravo da komentarišeš utakmicu u Litvaniji posle onakvih kriminalnih igara koje si pružio u grupnoj fazi LŠ! Da si drugi, ti bi sam rekao da ovo nije za tebe! Ovako i ja mogu da tražim da igram za Zvezdu i da potpišem ugovor isti kao i ti, jer efekat našeg igranja bi bio isti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter