0
Evropske lige

TAKO TO RADE ‘KOPLJANICI’: Prodaju De Lihta Juventusu, zarade novac i dobiju ‘ekstra’ talentovanog napadača!

Objavljeno: 06.07.19 u 19:11

Ajaks su samo sekunde delile od plasmana u veliko finale Lige šampiona, ali ni polufinale u Amsterdamu nije bio mali rezultat.

O tome govori prava pomama evropskih giganata da dovedeu fudbalere Ajaksa. Frenki De Jong je još ranije potpisao vernost Barseloni, a sledeći na izlaznim vratima je štoper Matijas De Liht.

Navodno, Juventus je poslao ponudu tešku 65 miliona evra za supertalentovanog štopera, ali je Ajaks odbio. Čeka sledeću, a ona je već spremna…

Naime, ‘stara dama’ sada želi da da 65 miliona evra sa sve bonusima, plus mladog i supertalentovanog napadača Mojzea Kena. Mladi Italijan mogao bi da ostane bez minutaže u Juventusu, a tim iz Torina ne želi da on nazaduje.

FOTO: YouTube

Mauricio Sari ne želi da se odrekne Paula Dibale i zbog toga bi mladi italijanski reprezentativac ostao bez minuta. U Ajaksu bi mogao lepo da se razvija u opasnog golgetera. Ajaks bi dobio ugovor Kena, ali bi Juventus verovatno stavio klauzulu preče kupovine kroz godinu ili dve…

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter