5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

RUSI VODE ŠĆEKIĆA: Poznato koliko će Partizan inkasirati!

Objavljeno: 06.07.19 u 14:46

Partizan čeka rasplet sa eventualnim transferom Rikarda Gomeša u Al Šaržu, u Humskoj bi u narednim danima lako mogli da završe drugi posao.

Kako Telegraf saznaje Aleksandar Šćekić je na meti Orenburga. Ruski klub želi da angažuje vezistu, ostalo je da se ispeglaju sporni detlaji, ali pregovori su u toku. Partizan za crnogorca potražuje 700.000 evra i to je donji prag u pregovorima. Jedini kamen spoticanja u pregovorima jeste ponuda Rusa koja iznosi 600.000.

Šćekić je bio jedan od najstandardnijih prvotimaca u dresu Partizana, a kako je Partizan u procesu rekonstrukcije, a dobro došla je i finansijska injekcija očekuje se da klubovi postignu dogovor.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu, hvala na poverenju! 

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

0
0

5 Komentara

  1. bas sad pogledah snimak utakmice gde se „proslavlja“sudija meca partizan _c.zvezda Vlado Glodjevic, pa nesto pomislih : dzaba vi u fk Partizan kupujete, prodajete trenirate lijete znoj.Vas limit se zna a to je osvajanje kupa, tako je vec odluceno.Ako mozda bas bas ugrozite c,zvezdu na zelenom terenu spremni cekaju neki novo (glodjevici, djokici majo vojuvici obradovici itd) jer taj duh lebdi nad marakanom, tj „Rajko Mitic“ili jos najbolje stadion Äleksandar Vucic. Dobro rece jedan slavni trener jedan narod, jedan vodja i jedan tim!Mozda je sada jasnije kako to da se navijaci Partizana podelise u 3 grupa pa jedni drugima hoce oci da vade.DVE GRUPE SU POSVADJANE OKO PRIVATNOG BIZNISA, TRECA DOBILA KES IZ SUPROTNOG TABORA.u zadnjih 7 godina fk i kk zvezda kupi desetine i desetine stranaca i dadose grdne milione evra, i tek poneki od njih nesto dade zvezdi zauzvrat.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..dodace razliku od 100 000 hiljada dEJO-zVEZDINA „LEGENDA“ .. .!. XXAAXXAA .!. ..ganci, drzim VASSS u SHA**CIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter