0
Evropske lige

POGBA IDE: Srbin stiže na ‘Teatar snova’?

Objavljeno: 06.07.19 u 17:28

Saga oko odlaska Pola Pogbe iz Mančester junajteda u Real Madrid se nastavlja, navodno pitanje je samo dana kada će Francuz u Španiju.

Real je želeo trampu sa Mančesterom, a ona je glasila Geret Bejl i novac za Pola Pogbu. ‘Crveni đavoli’ još uvek razmatraju šta im je činiti, mada po poslednjim informacijama koje stižu sa ‘ostrva’ dogovor dve strane je blizu.

Sada ostaje da se vidi hoće li Mančester prihvatiti trampu ili će tražiti samo novac. Navodno, ‘crvenim đavolima’ su potrebnije pare nego Bejl, jer žele novac da investiraju u zamenu za Pola Pogbu.

A, ona glasi – Sergej Milinković-Savić. Srbin je pregovarao sa Pari Sen Žermenom, ali se nije još uvek dogovorio sa ‘svecima’, a sada se u igru upetljao Mančester junajted i započeo pregovore.

Navodno, Pari Sen Žermen ne želi da da više od 60 miliona evra za Srbina, dok Lacio traži čak sto miliona. Spekuliše se da bi Rimljani pustili ‘SMS’-a i za 80 miliona evropskih novčanica.

Mančester junajted je do sada doveo samo Arona Van-Bisaku.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter