2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NEMA DILEME: Ljubimac ‘Delija’ napušta Zvezdu!

Objavljeno: 06.07.19 u 09:31

Čeka se samo ponuda od najmanje tri miliona da se dogovori prodaja napadača.

Rastanak se čeka i posle neuspelog pokušaja da Milan Pavkov nastavi karijeru u Kini. Đangsu se odavno okrenuo novim rešenjima, a ljubimac ‘Delija’ se vratio obavezama u crveno belom, ali koliko je spreman da pomogne ekipi je ‘tajna.

Razlog je jasan, pošto tokom pripremnog perioda nije odigrao minut za crveno-bele! Jedno vreme je ‘odmarao’ zbog povrede i od četvrtka je nastavio sa ekipom da trenira, što je činio nekoliko dana pod budnim okom trenera  Ivice Momčilovića. Izgleda da je prodaja Pavkova jasan plan rukovodstva samo se čeka pravo vreme za konačan rastanak i dobra ponuda iz Saudijske Arabije, Dubaija, Katara… U igri je i Nim, mada novac koji može da dobije napadač u Francuskoj nije na nivou Azije.

Verovatno će napadač imati ulogu ‘džokera’ mada nije isključeno da pre njega priliku dobije ‘naslednik’ Tomane, a Boaći je u ovom trenutku prva opcija trenera Vladana Milojevića.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Ljudi Pavkov uopste nema kvalitet za inostranstvo i veliku platu to svi veci klubovi znaju i zato ga niko nece, on je ista propala rezerva kao Meleg i moze samo u Radnicki da ide na pozajmicu zajedno sa Melegom i Jirkom to je realnost jer je slab igrac kesa neostvarena

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav Boakiye taj nema šanse da postigne.gol, ni za 3 dana da igraju. Ako ga ne da Pavkov nema ništa od te priče.
    Forsirati mladog Krstovića, kakav Tomane!? Smešne stvari baš…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter