0
Evropske lige

FOTO: FULHAM FC

MITROVIĆ DEFINITIVNO ODBIO KINEZE: Sada postaje najplaćeniji igrač lige…

Objavljeno: 06.07.19 u 18:03

Fulam je po svemu sudeći rešio da zadrži Aleksandra Mitrovića u svojim redovima, nudi mu nešto što se ne odbija.

Zimus su Kinezi želeli srpskog reprezentativca, ali je tada Fulam odbio da ga proda. Kinezi su ponudu ponovili sada, ali je Mitrović rekao da je rano za Daleki istok. Najrealnija opcija je sada ostanak u Fulamu.

Činilo se da Srbina ne drži igranje u drugoj ligi, ali… Fulam je spreman da zadrži Mitrogola i da ga učini najplaćenijim igračem Čempionšipa. Izgleda da sa tim planom londonskog tima se slaže i sam Mitrović, koji se privikao na život u Londonu. Ovu vest je kao ekskluzivnu najavio fudbalski portal sa ‘ostrva’ – ’90 minuta’.

Fulam je već ostao bez pozajmljenih Lukasa Vijeta i golmana Serhija Rika, dok se Rajan Babel kao slobodan igrač preselio u šampiona Turske Galatasaraj. Mladi Rajan Sesenjon na korak je od Totenhema.

Nema sumnje da će Aleksandar Mitrović ako ostane biti prva zvezda tima, čija je želja da se ekspresno vrati u Premijer ligu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter