0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda bez dvojca na megdan Suduvi!

Objavljeno: 06.07.19 u 11:14

Trener Vladan Milojević će sutra nakon treninga odrediti adute za megdan sa Suduvom, izvesno je da dvojica igrača neće biti na spisku, a razlog za to su povrede.

Rizik od povreda uvek postoji tokom pripremnih mečeva. Tako da trener Crvene zvezde neće imati kompletan sastav za prvi meč sa Suduvom. Kako saznaje HotSport u kombinaciji neće biti Radovan Pankov. Štoper nije potpuno spreman posle zalečenja povrede prednje lože. Defanzivac je odigrao samo poluvreme protiv Zenita i nastaviće da se sprema prema specijalnom programu. Od ranije je poznato da  Milan Gajić i Brazilac Žander nisu licencirani za dvomeč sa šampionom Litvanije.

Milan Jevtović se potvrdio na poslednjoj proveri u ponedeljak protiv Blu Vajsa i od povratka iz Austrije je na terapijama, a ubrzo će se vratiti treninzima. Crveno-beli uveliko spremaju taktiku za evropsku premijeru u novoj sezoni, a ekspedicija u ponedeljak ujutru leti za Kaunas i onda sledi putovanje od sat vreman do Marianpolja.

Megdan Suduve i Crvene zvezde zakazan je za Utorak od 20 časova uz direktan TV prenos na RTS-u.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter