0
Domaći fudbal

FOTO: FC UESCA

FOTO UBOD: Ne zaboravlja odakle je potekao, golman Ueske posetio mlade golmane Radničkog (FOTO)

Objavljeno: 06.07.19 u 10:43

Jedan od najboljih srpskih golmana i jedan od kandidata za čuvara mreže golmana Srbije Aleksandar Jovanović prethodnih dana boravio je u Nišu.
Golman dojučerašnjeg člana Primere, Ueske, Aleksandar Jovanović pauzu između dva prvenstva iskoristio je da stane na ludi kamen sa svojom lepšom polovinom Anjom, ali se u pauzi nije previše opuštao. Vredno je radio na Čairu kako bi ostao u formi. 

Jovanović je slobodno vreme  između treninga iskoristio kako bi posetio mlade golmane Radničkog iz Niša. Pored toga što ih je posetio na treningu na terenu gde je sve počelo za njega, on im je na dar doneo više parova golmanskih rukavica.

Nema sumnje da će im to biti od velike pomoći kako bi jednog dana i oni bili čuvari mreže, prvo ‘Reala sa Nišave‘, a ko zna, posle uz vredan rad možda i Reala iz Madrida ili nekog drugog velikog kluba, sve u svemu, gest vredan poštovanja. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter