3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

AKCIJA ‘DELIJA’: Gužva ispred stadiona ‘Rajko Mitić’, u klubu žele da tako bude i narednih dana…

Objavljeno: 06.07.19 u 17:05

Veliki odziv obeležio je akciju obnove sezonskih karata koju su organizovale ‘Delije’ danas na stadionu „Rajko Mitić“.

Iako je subotom radno vreme Servisa za članstvo skraćeno, do 16 časova, sezonske karte kupilo je čak 362 zvezdaša!

Još jednom su ‘Delije’ iskazale odanost i ljubav prema svom klubu. Nešto posle 12 časova, organizovano od zgrade Sportskog društva, ‘Delije’ su krenule ka Servisu za članstvo, kako bi obnovili pretplatne karte.

Ovu akciju obeležio je ogroman odziv ‘Delija’, veliki broj navijača se priključio i došao je kako bi obezbedio ulaznicu za Zvezdine utakmice naredne sezone.

Imale su Delije jasnu poruku na transparentu:„Cilj je 20.000 sezonskih ulaznica“. Karte će biti u prodaji do kraja avgusta.

Akciji Delija priključili su se i ostali zvezdaši. Već od 10 sati naši navijači počeli su da stvaraju red ispred Servisa za članstvo, na vreme su zauzeli mesto kako bi danas postali ponosni vlasnici sezonske ulaznice!

Bilo je i mnogo onih koji su došli da se učlane i prvi put kupe pretplatn karte, što izuzetno raduje sve u klubu.

U prethodna četiri dana prodato je čak 1.354 sezonskih ulaznica. Posle današnje akcije taj broj porastao je na 1.716.

S obzirom na to da se danas ogroman broj ‘Delija’ odazvao akciji do kraja radnog vremena nisu mogli svi da stignu na red, zbog čega su im zakazani termini za ponedeljak pa članstvo neće raditi po ustaljenom rasporedu tog dana, već će sezonske moći da kupe samo za one sa zakazanim terminima, a već u utorak će raditi normalno.

Radno vreme Servisa za članstvo je svakog radnog dana od 10 do 19 sati, kao i subotom od 11 do 16 časova, a nalazi se na zapadnoj tribini stadiona „Rajko Mitić”.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter