4
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

TURCI PIŠU: Pavkov zamena za Aleksandra Mitrovića?

Objavljeno: 05.07.19 u 10:17

Milan Pavkov vratio se obavezama u Crvenoj zvezdi posle neuspelih pregovora u Kini sa Đangsuom, ali otvaraju se neke nove ponude…

Đangsu je Zvezdi platio tri miliona evra za Milana Pavkova, ali igrač u najmnogoljudnijoj zemlji sveta nije ugovorio svoje uslove. Usledio je povratak u Beograd, ali uprava želi da proda gorostasnog napadača.

Na stolu su ponude iz UAE i Katara, ali dogovor je na dugačkom štapu. Sada Turci pišu da je za Milana Pavkova zainteresovan i Fenerbahče.

Naime, ‘kanarinci’ su ostali bez dva špica odlascima Roberta Soldada i Islama Slimanija. Prva želja je bio Aleksandar Mitrović, ali obeštećenje od 20 miliona evra je bilo preveliko. Fener je idealnu zamenu našao u Mitrovom zemljaku Milanu Pavkovu za kog su navodno spremi da Zvezdi plate četiri miliona evra.

Naravno, vesti iz Turske uvek treba uzeti da dozom rezerve, a prvo pitanje ko je će postaviti navijači jeste to zašto bi neko dao četiri miliona evra za napadača čiji je klub već prihvatio obeštećenje od tri miliona evra.

0
0

4 Komentara

  1. Ahahahaha ma kakvi nema nista ni od toga, niko nece sporog Pavkova jednostavno nema kvalitet za vecu platu, nikada se nije dokazao u Zvezdi godinama je zasluzeno propala rezerva boljim napadacima Pesicu, Stoiljkovicu, Boaciju a u reprezentaciji se obrukao i osramotio svoju zemlju Srbiju protiv Nemacke u obicnoj prijateljskoj utakmici skroz je beskoristan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter