0
Domaći fudbal

KAN: Sadio Mane odveo Senegal u četvrtfinale!

Objavljeno: 05.07.19 u 23:35

U meču Ugande i Senegala dobili smo drugog četvrtfinalistu Kupa nacija Afrike.

Senegalci su minimalnom pobedom uspeli da se plasiraju u narednu rundu takmičenja. U dosta gruboj i tvrdoj utakmici Senegalci su uspeli da razbiju odbranu Ugande i golom Manea pruđu dalje.

O čvrstoći duela u ovom meču najbolje govori podatak da je medicinska ekipa u prvih deset minuta morala dva puta da interveniše, oba puta za fudbalere Senegala. Dok smo jedini gol na meču videli u 15. minutu. Sadio Mane je primio odličnu loptu i prelepim udarcem plasirao loptu u donji desni ugao. U nastavku je Amenuael Okvi imo dve šanse da ugrozi gol Senegala, prvi put skinuo mu je udarac Alfred Gomis, dok je nekoliko minuta kasnije bio neprecizan.

U 60. minutu nakon nesmotrenog starta Denisa Masinde Onjanga, Mustafa Gorbal je pokazao na belu tačku. Najstrožu fudbalsku kaznun izveo je Sadio Mane. Poslao je loptu u desnu stranu, a Denis Masinde je pročitao njegovu nameru. Uganda se u nastavku meča pomirila sa porazom, te do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja. Podsetimo, prethodni meč je nakon trilera u završnici pripao Beninu 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter