4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FLEŠ SA ‘MARAKANE’: Žander nije registrovan za Suduvu! TOMANE: Rikardo mi rekao da je Zvezda najveći klub!

Objavljeno: 05.07.19 u 12:25

Radno je danas bilo na našem najvećem stadionu, sportski direktor Mitar Mrkela predstavio je napadača Tomanea.

Kako HotSport saznaje, najnovije pojačanje Crvene zvezde Žander Santana nije registrovan za mečeve sa Suduvom u prvom kolu kvlafikacija za Ligu šampiona. Za razliku od Brazilca na spisku su se našli napadač Tomane i vezista Hose Antonio Kanjas. Danas je Mitar Mrkela predstavio napadača Tomanea.

– Poslednje dve sezone Tomane je bio njabolji strelac Tondele. Želeli smo ga prošle godine, nadamo se da će postizati golove i bude pravo pojačanje u napadu – rekao je Mitar Mrkela.

Tomane je istakao da je srećan zbog dolaska u ovako veliki klub.

– Srećan sam zbog dolaska u Zvezdu. Saigrači su me odlično primili. Sad je predamnom vredan rad, da dokažem kvalitet – rekao je Tomane, a onda se osvrnuo na svog portugalskog prethodnika Huga Vijeiru:

– Poznajem Huga dobro, znam da je igrao ovde i da je bio ljubimac navijača. Sada je na meni da ostavim tako dobar utisak.

Napadač iz Portugalije je istakao da nije opterećen brojem golova.

– Nisam opterećen brojem golova, ali ću pokušati da što više pogađam. Bilo bi bolje da sam ranije stigao, ali spreman sam i čeka me period prilagođavanja. Konkurencija je velika, ali to je normalno u fudbalu, na meni je da pružim maksimum. Razgovarao sam sa igračima koji su igrali u Beogradu, Rikardo mi je rekao da Zvezda najveći klub na Balkanu.

Tomane je Zvezdu gledao u Ligi šampiona.

– Pratio sam sve utakmice Lige šampiona. Zvezda je ostavila dobar utisak u jakoj konkurenciji. Ekipa i sada mora da teži plasmanu u ‘elitu’, ali nije sve do kvaliteta, potrebno je i sreće. Imao sam dobru sezonu iza sebe, postizao sam golove, onaj protiv Sportinga je proglašen za gol sezone u Portugaliji – zaključiio je Tomane.

Crvena zvezda za prvo kolo kvalfikacija za Ligu šampiona nije registrovala Lorenca Ebisilija, Goran Čaušić je otišao u Arsenal iz Tule, dok oko Milana Pavkova nema ništa novo.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Mirko Marković

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter