2
Evrokupovi

FOTO: YouTube/Printscreen

HS ‘SKAUTING’: Potencijalni rival Zvezde u Ligi šampiona opasno podigao formu (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.19 u 20:00

Crvena zvezda prvi meč 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra u utorak protiv Suduve u Marianpolju, ali već jednim okom skautira mogućeg sledećeg rivala.

Vladan Milojević je jasan, ide se od meča do meča. Prvi sledeći rival je Suduva, litvanski šampion kog je Crvena zvezda prošle godine pobedila ukupnim rezultatom 5:0. Međutim, mediji već uveliko gledaju unapred gde za sledećeg rivala u drugom kolu kvlafikacija vide Helsinki.

Šampion Finske je svakako favorit u dvoboju sa prvakom Farskih ostrva, a HJK je danas odigrao novi prvenstveni meč. Oni su kao gosti pobedili HIFK sa 2:0. Posao su rešili u prvom poluvremenu, a golove su postigli Kairinen u 9. minutu, to jest Dalstrom u 32. minutu.

Helsinki je pobegao iz sredine tabele i sada deli prvo mesto sa Ilvesom. Ipak, Helsinki ima 16 odigranih utakmica, dok lider svega 12. Takođe i trećeplasirana Honka ima bod manje sa tri utakmice manje, a KUPS i Inter Turku po dva meča manje.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter