0
Domaći fudbal

DVOJAC IZ ZVEZDE NA ČAIRU: Jirka i Meleg predstavljeni u Radničkom!

Objavljeno: 04.07.19 u 13:18

Fudbalski klub Radnički danas je dobio dva velika pojačanja za predstojeću sezonu.

Ugovor o pozajmici sa vicešampionom Srbije potpisali su dojučerašnji igrači Crvene zvezde Dejan Meleg i Erik Jirka. Meleg (24) će timu sa Čaira doneti veliki kvalitet na sredini terena.

U pitanju je fudbaler koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije, a tokom karijere je nastupao za Vojvodinu, Ajaks, Kajzerispor, Levadiakos i Crvenu zvezdu. Najkvalitetnije partije pružao je dok je igrao za Vojvodinu.

 

Erik Jirka (21) je u potpisivanju ugovora prisustvovao sa svojim menadžerom Milanom Dudićem. Krilni igrač, važi za jednog od najtalentovanijih slovačkih fudbalera i mladi je reprezentativac te zemlje. On je karijeri počeo u Spartaku iz Trnave, za koji je na 76 mečeva postigao 12 golova, a odlične igre u tom klubu su ga preporučile Crvenoj zvezdi u koju je stigao zimus.

 

Meleg i Jirka će se odmah staviti na raspolaganje stručnom štabu Radničkog i biće u konkurenciji za utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv estonske Flore iz Talina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter