0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

NENAD LALATOVIĆ: Prioritet mi je da vratim Vojvodinu na evropsku scenu!

Objavljeno: 03.07.19 u 22:37

Posle pobede njegovog tima nad Brežicama, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da mu je prioritet da „staru damu“ vrati na evropsku fudbalsku scenu.

Vojvodina je danas pobedila Brežice rezultatom 1:8 (1:1), u prijateljskom meču odigranom u Termama Čatež.

– Generalno mogu biti zadovoljan izdanjem ekipe na ovoj utakmici, posebno u drugom poluvremenu. U prvom poluvremenu, igralo je dosta mladih igrača, za koje se vidi da im je potrebno vreme kako bi se nametnuli i vodili igru Vojvodine, tako da i klub i navijači za njih moraju da imaju strpljenja, jer meni je prioritet da Vojvodinu vratim na evropsku scenu. Što se tiče drugog dela utakmice, suvišno je bilo šta komentarisati. Dali smo sedam golova, igrali visok presing svih 45 minuta, dominirali, imali dobru duel igru, ubacivali se iz drugog plana, imali završnicu… Jednostavno, sve je bilo besprekorno i za svaku pohvalu – izjavio je Lalatović.

Njegovom odlukom, fudbaleri Vojvodine sutra neće imati prepodnevni trening, već će umesto toga imati jednočasovni boravak u bazenu, a sa treninzima će nastaviti popodne, kada će ponovo istrčati na teren u Termama Čatež.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter