1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Francuzi su ipak uporni, čeka se kraj dvomeča sa Suduvom

Objavljeno: 03.07.19 u 09:40

Francuski Nim nije odustao od fudbalera Crvene zvezde, spreman je da sačeka pogodan trenutak, odluka u narednih 14 dana.

Jasni su bili čelnici Crvene zvezde da niko od igrača iz najboljeg sastava za sada ne može da napusti klub, pa su automatski odbili ponudu Nima za Branka Jovičića u iznosu od milion evra. Ipak, prvoligaš iz Francuske je strpljiv i određeni period je ostavljen za pokušaj sklapanja aranžmana posle dvomeča sa Suduvom. Možda u međuvremenu padne dogovor da prođe i eventualno prvi meč sa Helsinkijem, a kako saznaje HotSport sve zavisi od uklapanja Španca Hosea Kanjasa.

Odradio je dvadesetak minuta sa Blau Vajsom i vidi se da fizički mora još da radi i spreman mu je poseban program treninga u narednih sedam dana i izvesno je da neće biti u kombinaciji za start 9. jula u Litvaniji. Crveno-beli su se juče vratili iz Austrije posle dve nedelje rada, a posle dana odmora kreće spremanje za megdan narednog utorka na dobro poznatom terenu u Marianpolju.

Branko Jovičić je u Crvenu zvezdu stigao iz ruskog Amkara, a pre toga nosio je dres Borca iz Čačka. Za selekciju Srbije odigrao je dve utakmice.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter