0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

DA LI SE SPREMA NEKA VRSTA TRAMPE: Kutinjo rekao ‘da’ Leonardu…

Objavljeno: 03.07.19 u 10:18

Plavo-crveni iz Pariza i plavo-crveni iz Barselone vode pregovore, uskoro bi mogla da padne trampa uz doplatu…

Nejmar i Real Madrid ipak u nekoj drugoj priči. Brazilac je po svemu sudeći bliži povratku u Barselonu. O tom svedoči današnja naslovna strana katalonskog ‘Sporta’.

Naime, ovaj prestižni list donosi vest da se Filipe Kutinjo dogovorio sa sportskim direktorom PSŽ-a Leonardom. Brazilac se nije snašao na ‘Kamp Nou’ i potrebna mu je promena sredine. PSŽ je idealno rešenje, kako za njega tako i za klub iz Pariza, ali i Barselonu.

Naime, Kutinjo bi mogao da bude deo velikog povratka Nejmara u Barselonu. Tako bi Barselona smanjila trošak za bar 100 miliona evra, a Parižani bi zaradili skoro 100 miliona evra, sredili papire oko kršenja finansijskog fer-pleja i dobili veliko pojačanje.

U korist ovoj vesti idu i spekulacije da Nejmar i Kilijan Mbape više nisu u dobrim odnosima, te da ostankom Francuza, Brazilac nije više poželjan na ‘Parku prinčeva’.

Epilog se očekuje po završetku Kopa Amerika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter